BT bliver officiel partner ved Ishockey VM 2018


Danmarks sportsavis indtræder nu som officiel partner ved Ishockey VM 2018, der bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde er afholdt på dansk grund.

Når Ishockey VM bliver afholdt i København og Herning i maj 2018, bliver det med BT som officiel partner.

Ishockey VM 2018 bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde er afholdt i Danmark, så det er et partnerskab, der vækker stor begejstring i BT-lejren.

“Jeg er superglad for, at BT som Danmarks sportsavis bliver partner på Ishockey VM. Det virker helt oplagt, at vi skal dække den største sportsbegivenhed på dansk grund nogensinde. Som partner kommer vi til at være meget synlige både før og under turneringen, ligesom vi vil kunne give vores læsere nogle helt særlige tilbud og muligheder, som de ikke vil kunne få andre steder,” siger Sportschef hos BT, Morten Crone.

Også Enver Hansen, der er CEO i Ishockey VM 2018 P/S, ser frem til partnerskabet.

“Meget højt på vores ønskeliste har været at indgå et samarbejde med en stærk dansk mediepartner, og det har vi nu fået med BTMX ombord. BT.dk er et af landets største nyhedsites, og BT Sporten er kendt for at være hele Danmarks sportsavis med stor passion omkring deres arbejde. Det har vi også i organisationen bag VM, og vi anser det som et perfekt match for os med henblik på dækningen af VM både før og under slutrunden.”

Partnerskabet er i dag blevet skudt i gang med en konkurrence på BT Sportens facebook, hvor læserne kan vinde ​2 x 2 billetter til åbningsdagen, 2 billetter til kampen USA – Canada og 2 billetter til kampen Tyskland – Danmark.

Deltag i konkurrencen her.

Billetsalget til Ishockey VM 2018 er startet på Ticketmaster.dk.