Weekendavisen

Weekendavisen er en avis til mennesker, der allerede kender nyhederne, og som gerne vil have flere perspektiver på de ting, der sker, og høre de forskellige synspunkter, man kan have på begivenhederne. Avisen har det som ideal at udgøre en demokratisk offentlighed hvor ethvert synspunkt, der kan argumentere sagligt for sig, kan komme til orde. Vi prioriterer internationale tendenser højt, ligesom ny forskning, bøger på mange sprog og kulturelle begivenheder i mange lande bliver behandlet med viden, alvor og humor.

Samfund

Første sektion omhandler politik og samfund. I Danmark, Europa og resten af verden. Her analyseres og debatteres begivenheder, udviklinger og holdninger, så de får mening, perspektiv og historisk dybde.

Kultur

Kultur omhandler verdenskunst og tanker om tilværelsen. Film, malerkunst, musik, teater, arkitektur, museer og mad med et internationalt perspektiv. Her er anmeldelser, reportager og samtaler.

Bøger

Det nye og mest interessante inden for både skønlitteratur og faglitteratur. Dansk og udenlandsk. Her anmeldes og diskuteres essays, interviews og uddrag af nye bøger.

Ideer

Danmarks eneste avissektion med en seriøs og bred dækning af de nyeste forskningsideer. Fra bioteknologi over samfunds økonomi og psykologi til arkæologi og klimaforskning.

Faktisk

Avis til piger og drenge, der gerne vil vide noget om alt. Korte og lange artikler, tegneserie, opgaver, konkurrencer, en spændende fortsat roman – og en madopskrift.

Annoncering i Weekendavisen, kontakt:

Lillian Jensen
Key Account Manager
Email: [email protected]
Tlf.: 2544 2391

Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: [email protected] Kontakt din faste annoncekonsulent