Radio24syv

Radio24syv er både fornyelse og tradition. Vi tror på samtalen og det levende ord mennesker imellem.

Vi lever i en tid, hvor mange råber højt og færre hører efter, men vi er afhængige af hinanden, og vi er nødt til at snakke sammen og lytte til hinanden.

På tværs af sociale, etniske, kønsmæssige og aldersmæssige skel har vi brug for samtalen.

Nogle gange skal man gøre noget gammeldags for at være moderne. For eksempel lave en radiostation, hvor folk får tid til at tale sammen på kryds og tværs, og hvor det både er inspirerende og engagerende at være med. Radio24syv er en folkelig radio. Medierne har i stigende grad delt os op i segmenter i de senere år. Noget var for de unge, og noget var for de gamle. Noget var for mænd, og noget var for kvinder. Men vi tror ikke på den tankegang. Der er ingen grund til at dømme folk ude af en given kulturel sammenhæng, fordi de går med seler eller spiser økologisk mad.

Vi vil ikke belære, men besnære med viden, vid og vitaminer til hjernen. Og vi har flere dimensioner på de digitale platforme og er meget mere end lyd i æteren. Det er et helt nyt, demokratisk forum for udvikling af samtalen i det offentlige rum. Radio24syv er en nyskabende og involverende radio med fokus på at give substans, skarp kant og perspektiv til nyhedsbilledet og til debat- og kulturstoffet og en moderne, dynamisk og mangfoldig public service-station, der har en ambition om at redefinere oplevelsen af taleradio.

Lyt til Radio24syv

Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: [email protected] Kontakt din faste annoncekonsulent