Marketsquare

Vi elsker at flytte varer, kendskab og opfattelser.

Marketsquare er et reklamebureau med særlige kompetencer inden for taktisk markedsføring og retail.

Kampagneudvikling
I retail-markedsføring bruger vi en lang række klassiske metoder, værktøjer og promotiongreb, som for længst har bevist deres effektivitet. Når de sættes i spil sammen med de digitale muligheder for at skabe relationer til kunderne – så er du klar til udfordringerne på den nye markedsplads.

Grafisk produktion
Marketsquare bygger på stolte traditioner for effektiv grafisk produktion. Vi har været banebrydende på området siden midt i 80’erne – også når det gælder brug af produktionskapacitet andre steder i verden. Marketsquare udvikler og producerer blandt andet kunderettede magasiner for detailkæder og storcentre, tilbudsaviser og kataloger. Den grafiske produktion omfatter også opbygning af billeddatabaser.

Digital udvikling
Brugen af sociale medier, apps og andre mobil-baserede onlineværktøjer kræver specialistviden og en særlig evne til at bygge bro mellem strategisk, kommerciel tænkning og benhård teknisk forståelse. Derfor er digital udvikling et centralt omdrejningspunkt hos Marketsquare – og onlineelementer er næsten altid i spil i vores løsninger. Portalløsninger er også blandt vores digitale kompetencer.

Design og identitet
Udvikling af design og identitet er et naturligt element i paletten af Marketsquare kompetencer. Næsten alt, der sker på den nye markedsplads er ledsaget af stærke visuelle virkemidler, der hjælper kommunikationen på vej. Uanset om det drejer sig om emballage, instore-materialer, udformning af et nyt magasin eller design til et website.

Retail- og markedsrådgivning
Stærk indsigt i markeder, brancher, salgskanaler, medieplatforme, forbrugeradfærd og kommunikation er rygraden i vores rådgivning. Vi hjælper også med kampagneplanlægning og salgsaktivering. Vi holder os skarpe og opdaterede med blandt andet vores store Retail Buying Study, der gennemføres i samarbejde med mediebureauet IUM.

Kontakt Marketsquare

+45 4595 5000
[email protected]

www.marketsquare.dk

Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: [email protected] Kontakt din faste annoncekonsulent