AOK

AOK er inspirationskilden, når du vil have nye, interessante og gode oplevelser i København.

På aok.dk finder du mere end 35.000 adresser, over 3500 journalistiske profiler på Københavns restauranter, cafeer, biografer, teatre og gallerier samt mere end 700 omtaler af aktuelle begivenheder som f.eks. biograffilm, teaterforestillinger, koncerter og forlystelser. Samtidig finder du inspiration og tendenser inden for shopping, skønhedspleje, trends og gode ideer til rygsækken og dametasken. AOK udsender ugentligt mere end 150.000 nyhedsbreve.

Stemmen til brugerne

På aok.dk giver vi stemme til brugerne. Du kan som bruger oprette steder på aok.dk og begivenheder i kalenderen samt anmelde, kommentere og debattere alle oplevelser. Når du har oprettet dig som bruger, kan du desuden lave dine egne favoritlister og dele dem med andre, og du kan gemme gode steder og begivenheder på din profil. Jo mere aktiv du er på AOK, jo flere point optjener du og kan efterhånden opnå status om elitebruger og derved opnå særlige fordele. Desuden kan du blive udvalgt til ”Ugens Profil” og få muligheden for at vinde masser af præmier.

Find dét!

Med AOKs søgefunktion finder du nemt og enkelt frem til det, du leder efter. Du kan enten skrive i fritekstfeltet eller bruge menuen, der hjælper dig på vej.Filtrer din søgning f.eks. ”teater” – ”for børn” på ”lørdag”. Alle steder i AOK.dk vises på et kort, der er integreret i byguiden. På den måde er det nemt at finde et sted at spise i nærheden af det teater, man skal besøge efterfølgende. Dermed er det også nemt som annoncør på AOK.dk at målrette sit budskab.

Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: [email protected] Kontakt din faste annoncekonsulent